Български (България)English (United Kingdom)

Предстоящи събития

Новини

33 “ Кирил и Методий” str
 tel: (064) 82 01 50

 For more information - contact us.

ОБЩЕСТВЕН СЪВЕТ

Нормативни документи

- Our Students -

Документи

- Gallery -

A+ R A-

„Сребърен сън” – първият албум на Георги Чапанов

На 7 юни – вторник, от 18.30 ч. В зала „ Катя Попова „ десетокласникът от Национално училище по изкуствата „ Панайот Пипков „ Георги Чапанов ще представи първият си албум с електронна музика.

Отзив за включените в „ Сребърен сън „ 17 парчета Георги е получил и от доайена на електронната музика в Бълтария – Симо Лазаров. Произведенията ще бъдат поднесени на публикатата чрез мултимедийни клипове , дело на брат му Васил.
Чапанов младши овладява изящните изкуства ,но хобито му е китарата и пеенето. Затова с баща си Божидар и брат си Васил са известни и като ревностни разпространители на песните на Емил Димитров в триото „ Фамилия Чапанови”.
Сребърният сън на мечтите , освен звук и светлина , Георги рисува и чрез танца на своите приятели от Брейк група „ Ефект”, Модерен балет „ Спирит” , Мажоретен състав от Военния клуб и Емили Бенковска.
Промоцията на първия албум на младия плевенчанин е подкрепено от Община Плевен , Читалище „ Цветан Спасов „ ,задружната и подвластна на музиката Фамилия „ Чапанови”.

chapanov-kerenskifamily-chapanovi