Български (България)English (United Kingdom)

Предстоящи събития

Новини

33 “ Кирил и Методий” str
 tel: (064) 82 01 50

 For more information - contact us.

ОБЩЕСТВЕН СЪВЕТ

Нормативни документи

- Our Students -

Документи

- Gallery -

A+ R A-

Стените говорят за литература

Стените говорят за литература

Учениците от ІV клас на НУИ „Панайот Пипков” - Плевен, с класен ръководител Татяна Николова, разработиха и представиха пред своите приятели от ІІІ клас (класен ръководител Виолета Дилова) и преподаватели от прогимназиален курс своите проекти по извънкласно четене на тема „Иван Вазов – живот и творчество”. Постер-сесиите на екипите и атрактивното им презентиране показаха задълбочена и изчерпателна подготовка по възложената тема.

Децата демонстрираха умения за работа в екип, споделиха пред гост-преподавателката Камелия Георгиева – филолог, че изпитват удоволствие от работа в група, защото се чувстват важни и значими, че мнението на всички се зачита, харесва им да обсъждат различни идеи, да разширяват и задълбочават читателските си интереси. В работата по събиране на
материалите активно им сътрудничи и библиотекарката в училищната библиотека г-жа Румяна Михайлова и родители. Гостите научиха интересни факти от живота на народния поет, разгледаха книги, чуха подбрани художествени произведения. Стените в класната стая ще продължат да говорят за наука и изкуство докрая на учебната година. Всички в класа се вълнуват от предстоящите приемни изпити за V клас – всички ученици от първия „пълен” випуск І - ІV клас на НУИ „П. Пипков” ще кандидатстват и се надяват да продължат успешно обучението си в V клас на любимото училище!

123456